Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

U heeft geen Windows 8 startknop?

Zoals de titel zegt, heeft Windows 8 helaas geen startknop meer zoals u dat gewoon was. Het is er niet en zal er ook niet komen. Slecht nieuws voor de mensen die eindelijk tevreden waren en voldoening hadden met een Microsoft product, namelijk Windows 7. Volg onze instructies hieronder om zelf de Windows 8 Startknop terug te brengen naar de linker-onderhoek van uw bureaublad, zoals u dat gewoon was.

1 Zoals vermeld zit dit onderdeel niet in Windows 8 en zal u het zelf moeten toevoegen. Download hieronder een veilig bestand. Het is veilig! We hebben het zelf verschillende malen geïnstalleerd en getest. Download onderstaande ZIP file met alle benodigde bestanden erin.

Windows 8 StartknopDownload

<<< Power8 Tool_Version:1.4.3.619

2 Maak een nieuwe map aan op het bureaublad, verplaats de gedownloade ZIP file in deze nieuwe map en vervolgens unzip de totale inhoud. (Gebruik hiervoor Winzip of Winrar)

3 Maak een nieuwe map aan in Program Files. De naam maakt niet uit, we raden echter aan om de map “Power 8 Startknop” te noemen. Zo vind je hem gemakkelijk terug als je deze wil verwijderen.
Windows 8 Startknop
4 Kopieer de uitgepakte bestanden van uw bureaublad en kopieer deze naar deze nieuwe map in Program Files. Installeer & Activeer de startknop door te dubbel-klikken op Power8.exe
Windows 8 start knop

5 De laatste stap is om enkele instellingen voor deze tool te veranderen. Na installatie zal je een speciaal icoontje zien verschijnen, in de linker-onder-hoek. Klik met de rechtermuisknop op dit icoon, en ga naar SETTINGS. Zet alle vinkjes aan zoals op onderstaande foto. De laatste stap nu is om een aantrekkelijk Windows Icoon toe te voegen als jouw nieuwe Windows 8 startknop. Klik op BROWSE en zoek nu naar het icoontje dat ik heb toegevoegd aan de andere bestanden. Selecteer dit en Open.
Windows 8 Startknop

U heeft nu een prachtige windows 8 Startknop toegevoegd aan uw computer !

🙂

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.