Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Specialisatie in Verkoop & Herstelling laptop

Welkom bij Custom IT, dé specialist in laptopdiensten die verder gaan dan de standaard. Met meer dan 10 jaar ervaring begonnen we onze reis met desktopcomputers, maar de groeiende vraag naar laptopdiensten heeft ons geïnspireerd ons vakmanschap uit te breiden.

U bent bij ons aan het juiste adres voor een uitgebreid pakket aan diensten voor laptops, volledig in onze eigen werkplaats. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige laptops, vakkundige herstelling laptop, installatiehulp, upgrades, data-recovery of zelfs moederbordherstellingen, wij hebben het allemaal onder één dak.

Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid streven we ernaar om aan al je laptopbehoeften te voldoen. Bij Custom IT staan we klaar om je te ondersteunen van A tot Z, omdat we geloven dat jouw technologie onze prioriteit is. Daarnaast dragen we ons steentje bij tot het verminderen van e-waste! Of de laptop nu bij is aangekocht of niet, we proberen steeds een toestel te herstellen. Daarnaast kan u ook defecte / afgedankte laptops binnenbrengen bij ons voor recyclage,  harvesting van zeldzame onderdelen of opschonenen en donatie aan goede doelen.

Verkoop van laptops met service

Ontdek de wereld van zorgeloze laptopaankopen bij Custom IT, waar service net zo belangrijk is als de laptop zelf. Wij bieden een uitgebreid assortiment laptops van gerenommeerde Belgische importeurs, met modellen variërend van instapniveau tot high-end workstations. Bij Custom IT gaan we verder dan simpelweg een laptop verkopen; we streven naar een persoonlijke benadering.

  • Groot aanbod aan laptops, direct beschikbaar en binnen 1 werkdag klaar voor afhaling.
  • Keuzehulp bij aankoop van laptops volgens wens en budget, van low tot high-end model.
  • Klanten hebben vrije keuze in merken, echter raden wij Dell en Lenovo aan vanwege de kwaliteit en support.
  • Voor elke aankoop bij ons, kan u rekenen op persoonlijke hulp bij aankoop en dienst na verkoop.
  • Voor de klanten met minder ervaring of tijd, is er ook installatiehulp mogelijk bij aankoop van laptops.
  • Heeft u de laptop niet bij ons gekocht, maar ondervindt u problemen? Wij helpen u graag verder.
  • Personalisatie van laptop hardware is mogelijk. Wij kunnen een nieuw laptop upgraden met extra RAM en Opslagruimte.
  • Bent u een Linux fanaat? U kan rekenen op onze jarenlange ervaring om een Linux Qualified laptop samenstellen.

Laptop - Informatie & Offerte aanvragen

Overtuigd van onze expertise en ondersteuning bij aankoop van uw nieuwe laptop? Klik dan op deze knop om naar de pagina te gaan over aankopen van een computer of laptop. Er is een aanvraagformulier waar je contactgegevens en vereisten kan doorsturen voor de aankoop van een nieuwe laptop.

Herstelling laptop tot op moederbord niveau

Een klein percentage aan laptops die binnenkomt voor herstelling is effectief niet eenvoudig te herstellen door bvb. een SSD, RAM of LCD display te vervangen. Symptomen van een defect moederbord is plots uitvallen of niet willen opstarten. Laptop geeft geen enkel teken van leven na drukken op Power knopje. Soms ziet u een bepaalde knipperlichtje of beeptoon die een error code weergeeft. In dit geval is de kans groot dat uw laptop moederbord defect is.

Bijna elke andere repairshop zal deze herstelling weigeren….

Maar geen nood! custom IT heeft geinvesteerd in opleiding en aankoop van apparatuur om laptop moederborden te herstellen op component niveau. We hebben reeds laptop moederborden hersteld van categorie gaming, tot budget en zelfs Macbooks.

Hieronder enkele foto's van onze apparatuur en zicht door de microscoop camera.

Heeft u een defecte laptop? Via deze knop kan u verder gaan naar ons afspraakformulier. Omschrijf gedetailleerd welk probleem u heeft met de laptop, wij nemen spoedig contact op met u om een afspraak te plannen.

Data-Recovery

In onze repair shop herstellen we vaak defecte computers en helpen klanten met data-verlies. Wanneer een laptop of externe harde schijf defect gaat, realiseert men vaak dat er nog foto's of documenten op staan die mogelijk niet op een secundair backup systeem staan. In het ergste geval heeft u bitlocker geactiveerd in Windows en de private key vergeten te noteren.

Met geavanceerde tools herstellen we de laptop om zo de harde schijf encryptie uit te schakelen en data terug te halen of demonteren we de harde schijf / SSD om de data te redden met software tools.

Wat te doen bij een crash?

Is uw toestel defect gegaan en beseft u plots dat u geen backup heeft gemaakt?

Haal dan het toestel onmiddellijk van het stroomnet of voeding. Indien er vloeistof gemorst is, zorg dat het toestel volledig ontkoppeld is van batterij of voeding en laat het drogen op een verwarmtoestel.

Neem best snel contact op met custom IT voor verdere richtlijnen en inplannen van een afspraak.

Betaalmogelijkheden

Voor elke aankoop of herstelling, groot of klein, heeft custom IT gezorgd voor een zo groot mogelijk aanbod aan betaalmethodes. Wij proberen hiermee een laagdrempelige betaalomgeving aan te bieden, waarin u als klant zelf kan opteren welke betaalmethode best past bij u.

Cash Betalingen

Voor de minder grote betalingen kan cash, tot het wettelijke maximum.

Payconiq Betalingen

Betalen voor kleine bedragen kan ook met Payconiq. Controleer wel jouw betaallimiet.

Overschrijving

Zakelijke klanten met reeds een account bij ons, betalen via overschrijving.

Bancontact Betalingen

Voor elke betaling groot of klein kan u betalen met Bancontact & Maestro kaart.

Regio voor onsite diensten zakelijke klanten

Provincie Antwerpen, Kapellen, Brasschaat, Schelle, Schoten, Wilrijk, Aartselaar, Niel, Merksem, Ranst, Wommelgem, Mechelen, Borsbeek, Berchem, Hove, Mortsel, Lint, Kontich, Edegem, Deurne, Lier, Mechelen, Boom, Borgehrout, Schoten, Ekeren, Luchtbal, Halfgalg, Hallaar, Halle, Heffen, Heindonk, Malle, Mariekerke, Massenhoven, Mechelen (stad), Mechelen-Noord, Mechelen-Zuid, Meer (Antwerpen), Meerhout, Meerle, Meersel, Meersel-Dreef, Merksem, Merksplas, Millegem (Mol), Millegem (Ranst), Minderhout, Mol (België), Morkhoven, Mortsel, Muizen (Mechelen), He, ist-Goor, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Heultje, Hingene, Hoboken, Hombeek, Hoogstraten

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.