Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Webshop Laten Maken door ons

E-commerce zit nog steeds in de lift. Elk jaar groeit de online verkoop nog steeds en bieden meer en meer zelfstandigen hun producten ook online aan. Wenst u graag een webshop laten maken, dan kan u rekenen op custom IT. Wij runnen ook een eigen webshop met computeronderdelen. Wij hebben de nodige ervaring over opstart van webshop tot levering aan de klanten. Klanten komen vaak met een concept voor een webshop. Via overleg kunnen we de meest gunstige formule zoeken voor u. Het platform kan opgestart worden voor u, of u laat alles over aan ons… Updates voor producten is ook een te overwegen keuze. Wij kunnen alles voor u doen, deze keuze dient u te overwegen.

Facts : E-commerce in België

Volgens een artikel uit De Tijd en Ecommerce Belgie, blijkt dat e-commerce in 2018 nog steeds aan het groeien is. Als u reeds een winkelvoorraad heeft en voldoende rotatie van stock, dan is het héél eenvoudig om online te gaan verkopen. Wij hebben zelf de stap gewaagd in 2017 en reeds meer dan 1000 klanten extra verworven via onze webshop : www.customit.be/webshop. Neem de stap zoals ons en vergroot uw omzet.

  • E-commerce is in België meer dan 10 miljard € waard
  • Meer dan 8.4 miljoen mensen kopen online
  • Het percentage online aankopen stijgt elk jaar
  • Bereik meer klanten, dus meer potentiële verkoop

Proces Opstart Webshop

U moet weten dat een webshop opstarten enig wat energie kan vragen van u als zaakvoerder. De grote hiervan hangt wel af van de huidige formule van uw onderneming. Heeft u een winkel met reeds voorraad, dan is de opstart vrij eenvoudig. Begint u echter zoals ons volledig vanaf nul, dan komt er wel wat bij kijken. Hieronder is ons proces om een realistisch inschatting te maken van de stappen en kosten.

Stap 1. Intake

De eerste kennismaking kan online gebeuren maar liefst persoonlijk. We horen graag welk concept u in gedacht heeft en schetsen samen het concept uit en overleggen welk stappen nodig zijn om de webshop succesvol te maken.

Stap 2. Markt Analyse & Budgetering Project

Na de eerste kennismaking weten we wat uw wensen zijn en gaan we aan de slag om een budget op te maken voor de website. We spreken niet al te graag over een offerte, omdat het geheel flexibel is en blijft. We doen u graag een voorstel op basis van onze expertise wat nodig is om producten aan te bieden en deze bij de klant geleverd te krijgen. Hierbij is marketing ook een cruciale factor.

Stap 3. Opstart Project

Zodra we akkoord hebben bekomen voor de site gaan we aan de slag. Hiervoor is meestal een bijkomende opstart nodig van een dedicated server voor uw webshop. Er moet uiteraard een platform geïnstalleerd en geconfigureerd worden voor uw online winkel. Dit neemt enkele dagen in beslag, afhankelijk van de extra opties die u nodig acht voor de webshop ( bvb re-marketing tools, newsletters, product auto-updates … )

Stap 4. Product Creatie

De grootste energie aan de webshop gaat naar product pagina’s. De focus van de webshop zou voor het grootste deel moeten gaan naar de inhoud van de producten. Wilt u dat uw webshop rendeert en dit aan de laagste marketing kost? Dan dient u voor elk product en zo compleet mogelijke beschrijving te hebben. Hoge resolutie afbeeldingen, maak indruk met een korte product omschrijving, product pagina met veel specificaties en pak steeds uit met uw beste troeven zoals snelle levertermijn, goede klantenservice, enz…

Afhankelijk van uw tijd en budget kunnen wij ook uw producten aanmaken en onderhouden.

Stap 5. Lancering & Marketing Webshop

Zodra de webshop online staat en getest is op bugs, dient deze gelanceerd te worden. Heeft u reeds een groot cliënteel, dan kan u snel en goedkoop via uw winkel de webshop promoten. Bent u ook op zoek naar een groter cliënteel, dan kunnen wij voor u een online campagne opstarten met gerichte reclame voor de producten en of webshop. Ook hier dient uw budget afgewogen te worden naar de beoogde resultaten.

Referenties

Wij hebben enkele webshops opgestart en onderhouden deze. Hieronder vindt u 2 voorbeelden. Deze webshops draaien op eigen dedicated servers ( VPS met SSD data drives ) . Super snel, state of the art en ook een optie om als klant te beheren via een extra CPanel.

custom IT webshop

Webshop voor verkoop van computer onderdelen. Multi-lingual design, klanten uit benelux, meer dan 1000 klanten op 1 jaar tijd, dankzij Google Ads campagne tijdens opstart. Full Linux server, zonder Cpanel.

www.customit.be/webshop

Inelmatec webshop

Groothandel voor verkoop van elektro en schakelmateriaal. Multi-lingual design, klanten uit Europa, 1000den producten en ook server beheer via Cpanel.

www.inelmatec.be

Opties

De lijst met opties voor een webshop zijn eindeloos, maar hieronder vindt u een klein overzicht. Deze zijn meestal betalend, maar vallen best mee van prijs. Kleine modules beginnen van 25 EUR. Grotere modules tussen 70 en 120 EUR. Deze Addons hebben een minimale setup nodig en zijn best aantrekkelijker dan een op maat gemaakte applicatie die u nodig heeft.

Marketing

Marketing, re-marketing, loyalty programma, etc...

Logistics

Stockbeheer applicaties, verzendmodules van bvb BPost, UPS, etc...

Betaalmodules

Meestal gratis applicaties, die u kan bekomen bij betaalgateways.

Product beheer

Product updates, pricing, vertalingen, SEO etc...

Administratie

Applicaties voor boekhouding, facturatie, migratie, security,...

Social Media

Share knoppen, Kortingen, widets etc...

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.