Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83
custom it workshop

custom IT ?? Wat doen ze allemaal…

Sinds 2010 heb ik als fervente elektronicus en service engineer de beslissing genomen om de passie in informatica om te zetten naar een beroep. Het is leuk om allerlei projecten te maken voor vrienden en jezelf, maar oplossingen bieden aan klanten is wat écht voldoening geeft.

Na een start als pure computer technicus, zijn de technische skills door de jaren heen ontzettend gegroeid in alle richtingen. Hieronder een uiteenzetting.

Werkatelier

In 2017 zijn we verhuisd naar Hemiksem en was deze woning ideaal! Er was naast de woonst een toffe werkplaats. Deze hebben we de afgelopen jaren gerenoveerd en omgevormd naar een professioneel atelier.

Alles is voorzien van tools, werkbanken, spare-parts en speciale verlichting om allerlei soorten herstellingen uit te voeren. Sinds enkele jaren hebben we de focus ook meer verschoven van desktop herstellingen naar laptops. Verken gerust onze website voor alle services met uitleg.

custom it workshop

Technische Specialiteiten

Zoals aangegeven in de intro blok hierboven, kan u terecht bij custom IT voor diverse specialiteiten. Wij hebben alles onderverdeeld in categorieën. Voor elke specialiteit kan u bvb : een herstelling laten uitvoeren, samenwerking voor projecten bespreken, onderdelen kopen, training en workshop plannen,…. U kan voor al uw vragen terecht bij ons. Neem contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Gedetailleerd inhoud over elk topic, kan u vinden op deze pagina : custom IT – Diensten

Windows PC
Verkoop / Assemblage / Herstellingen
Linux Servers
Verkoop / Installatie / Support / VPS setup
Webdesign
Hosting / Websites bouwen / customizing / SEO fine-tuning
Programmeren
website applicaties in PHP / HTML / CSS, Unity met C# coding
Arduino en Raspberry
Create, support & training van projecten
E-commerce
Opzetten van webshop in prestashop + beheer

Onze waarden voor een duurzame relatie.

Als onderneming geloven we enkel in eerlijke handelspraktijken. Een duurzame klantenrelatie met wederzijds respect, leidt tot een superieure klanten service. Daar doen we het voor…! Zie onze garanties / beloftes aan onze klanten.

Kwaliteit

Wij nemen voor elke klant de tijd om de beste oplossing te vinden. Kwaliteit is onze prioriteit ! Een tevreden klant, daar doen we het voor.

Laagste Prijzen

Als zelfstandige hoeven er geen personeelskosten betaald te worden. Hierdoor profiteren onze klanten van lage uurtarieven.

Garantie & Service

Naast garantie op verkoop, garanderen we ook service na verkoop. Ongeacht de aankoop, kan u met vragen bij ons terecht zonder wachten.

Transparante Service

Er wordt ten alle tijde transparant gecommuniceerd over prijzen, herstellingen, enz. Wij geloven enkel in duurzame relaties.

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.