Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Microsoft 365 Administrator voor uw ICT beheer

De meeste KMO's of groeiende zelfstandigen doen beroep op een externe ICT consultant voor het beheer van hun computer netwerk en software. Als zaakvoerder van een groeiend of gevestigd bedrijf komt er een gegeven moment waar het loont om het ICT beheer uit te besteden en uw focus te leggen op de kerntaken.

Enkele jaren geleden is Microsoft begonnen met een transformatie naar Software-As-A-Service ( SAAS ). Dit heeft als voordeel dat u met een abonemment toegang krijgt tot een groot arsenaal aan ICT tools voor een gespreide kost. Door de verwevenheid en complexiteit, gebruikt u als zaakvoerder de tools vaak niet optimaal of wordt het op een gegeven momenteel té veel.

Als eenmanszaak én zeker met meerdere medewerkers in uw bedrijf, loont het om beroep te doen op een ICT consultant. Op deze pagina stellen we ons graag, wat wij als microsoft 365 administrator voor u kunnen betekenen.

Microsoft 365 voor uw bedrijf

Als algemene software oplossing voor uw bedrijf, spreekt men niet meer van Office 365. Dit is nu Microsoft 365. Wat ooit begon als een office pakket, is momenteel een cluster van geconnecteerde applicaties. Hierbij is bijvoorbeeld Office 365, een onderdeel van het Microsoft 365 platform. Zie foto hiernaast welke clusters momenteel onderdeel zijn van dit platform.

Afhankelijk van uw bedrijfsprofiel kan u volgende abonnementen nemen :

  • Microsoft 365 Home
  • Microsoft 365 Education
  • Microsoft 365 for business
  • Microsoft 365 Enterprise

custom IT helpt u graag bij de selectie van het juiste product.

Microsoft 365 - Apps Overview

Microsoft 365 - Apps Overview

Onze Services als administrator

Voor alle clusters zijn aparte trainingen en certificaties nodig. Hierdoor is het bijna onmogelijk om voor alle clusters getraind te zijn als individu. Aangezien het zakelijk clienteel van custom IT voornamelijk zelfstandigen en kleine KMO's zijn, spitsen we ons enkel toe op de Office 365 cluster van Microsoft 365. Wij zorgen hierbij voor een totale dienstverlening vanaf de eerste opstart tot en met nazorg van deze cluster. Overzicht van de ondersteunde producten die wij als microsoft 365 administrator uitvoeren.

Admin Center

Opstarten van de Microsoft 365 omgeving tot en met beheren van licenties en accounts van medewerkers.

Outlook

Outlook is een efficient en ongeëvenaard mailprogramma. Wij zorgen voor de integratie ervan in uw bedrijf.

Word

Zo goed als iedereen gebruikt Word. Deze applicatie is steeds inbegrepen in het 365 pakket.

Excel

Ook Excel is onmisbaar. Dit is ook een basisapplicatie en steeds inbegrepen in het 365 pakket.

OneNote

Als u vaak notities maakt, is OneNote de ideale tool. Hierdoor is op elk toestel, uw notities op elk moment beschikbaar.

OneDrive

Cloud storage is onmisbaar. Wij helpen u bij het opzetten van OneDrive en instructies over correct gebruik ervan.

Teams

Meetings en samenwerking met collega's, hier is Teams bijzonder goed in. Teams werkt perfect samen met Outlook voor een naadloze combinatie.

PowerPoint

Powerpoint is steeds inbegrepen in het basispakket. Onmisbaar systeem om zaken te presenteren, zoals in meetings.

Wat doen we niet…?

Een goede vakman weet wat hij kan maar ook waar zijn limiet is… 🙂

Grote KMO's en multinationals gebruiken normaal gezien de Microsoft 365 Business Premium of Enterprise. Hierbij komen er extra clusters bij zoals InTune, Azure, Endpoint Manager, PowerBI,… Dit zijn complexe applicaties met een impact in de organisatie.

Hiervoor kan u beroep doen op consultants met een specifieke multi-level accrediatie van basic tot expert niveau. Microsoft werkt ook samen met premium partners voor deze applicaties.

Service Regio voor onsite support

Provincie Antwerpen, Kapellen, Brasschaat, Schelle, Schoten, Wilrijk, Aartselaar, Niel, Merksem, Ranst, Wommelgem, Mechelen, Borsbeek, Berchem, Hove, Mortsel, Lint, Kontich, Edegem, Deurne, Lier, Mechelen, Boom, Borgehrout, Schoten, Ekeren, Luchtbal, Halfgalg, Hallaar, Halle, Heffen, Heindonk, Malle, Mariekerke, Massenhoven, Mechelen (stad), Mechelen-Noord, Mechelen-Zuid, Meer (Antwerpen), Meerhout, Meerle, Meersel, Meersel-Dreef, Merksem, Merksplas, Millegem (Mol), Millegem (Ranst), Minderhout, Mol (België), Morkhoven, Mortsel, Muizen (Mechelen), He, ist-Goor, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Heultje, Hingene, Hoboken, Hombeek, Hoogstraten

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.