Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Microsoft Office

Microsoft Windows is het besturingssysteem van Microsoft, dat door vele consumenten en bedrijven wereldwijd wordt gebruikt. Microsoft Windows is een serie besturingssystemen van Microsoft voor de computer, tablet en smartphone. De eerste versie werd door Microsoft in 1985 gelanceerd en Windows domineert sinds de introductie van Windows 95 de markt van personal computers.

Microsoft Windows ESD Software

Microsoft Windows is wereldwijd bekend dankzij het krachtige en betrouwbare besturingssysteem, dat vaak al geïnstalleerd staat op de meeste laptops, tablets en computers. Momenteel is Windows 10 het nieuwste besturingssysteem van Microsoft.

Microsoft Windows 10

Windows 10 is de opvolger van het welbekende besturingssysteem Windows 8. Windows 10 bestaat uit een combinatie van de voordelen van Windows 8 en Windows 7. Microsoft Windows 10 is beschikbaar in de volgende versies: Home, Pro en Enterprise. De Home-versie is het meest geschikt voor de consument, waarbij de Pro- en Enterprise-versies zijn uitgebreid met speciale functies voor professionals en bedrijven.

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.