Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83
Gratis AVG Antivirus
24
maart

Een gratis antivirus programma… Goed idee of niet? De meningen blijven verdeeld. Steeds opnieuw krijgen we dezelfde vraag van onze klanten bij hun aankoop van een nieuwe computer. Hierdoor kwamen we op het idee om u via deze pagina op de hoogte te brengen van de voor en nadelen van een gratis antivirus programma. We hebben al talloze antivirus programma’s zien passeren en bij sommige hiervan hadden we toch wel ernstige bedenkingen!

Gratis AVG 2014 Antivirus

De titel zegt het al. Een gratis antivirus nodig? Wij raden dan Free AVG 2014 aan of nieuwere edities. Waarom kozen wij voor AVG Free?
ok

  • Geen vervelende reklame boodschappen/li>
  • Geringe bijkomende vertraging van uw computer
  • Real-Time bescherming
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede basisbescherming.

We hebben naast AVG ook andere gratis versies getest zoals Avast, Avira en Microsoft Essentials. Wat vinden wij bijzonder vervelend aan:
notok

  • Avast : registratie vereist, account nodig te kunnen activeren.
  • Avira : Enorm veel van reclame, pop-up schermen, beeldscherm soms volledig geblokkeerd voor marketing.
  • Microsoft Essentials : Geen ondersteuning meer voor Windows 8
Kortom, wij zijn afgestapt van deze vervelende antivirus programma’s. Voortaan bieden wij AVG als eerste keuze aan. Er blijft natuurlijk nog de vraag of een betaald anti-virusprogramma beter is. Hier is het antwoord: simpelweg JA. Sommige bedrijven hebben als strategie om bepaalde functies gratis aan te bieden om naambekendheid te creëren. Echter niets is gratis, ook al lijkt het zo. Bent u niet zo een ervaren gebruiker, waag u dan niet onbeschermd op internet of online bankieren. Enkel betaalde versies van antivirus programma’s bieden een complete bescherming, dus ook tegen malware. Vooral Malware is minder schadelijk voor uw pc maar is vooral bedoelt voor diefstal en spionage van privé gegevens. Bescherming hiertegen geniet u enkel met de volledige versies.

Pas op … valse AVG editie op internet !

antivirusDe website van AVG antivirus is verandert en vermoedelijk om commerciële redenen heeft men de gratis editie van AVG verwijdert en verhuist naar een andere unieke website. Toen we op Free AVG in Google intypte vonden we allerlei gelijkaardige site die AVG free aanbieden. Per ongeluk vonden we een valse versie die eigenlijk een virus is. Dit virus blokkeert allerlei rechten op uw pc en deactiveert uw virusscanner. Voor de moment wordt dit virus amper herkent als virus en is manuele verwijdering bijna de enige mogelijkheid.

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.