Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83
Gratis AVG Antivirus
24
maart

Een gratis antivirus programma… Goed idee of niet? De meningen blijven verdeeld. Steeds opnieuw krijgen we dezelfde vraag van onze klanten bij hun aankoop van een nieuwe computer. Hierdoor kwamen we op het idee om u via deze pagina op de hoogte te brengen van de voor en nadelen van een gratis antivirus programma. We hebben al talloze antivirus programma’s zien passeren en bij sommige hiervan hadden we toch wel ernstige bedenkingen!

Gratis AVG 2014 Antivirus

De titel zegt het al. Een gratis antivirus nodig? Wij raden dan Free AVG 2014 aan of nieuwere edities. Waarom kozen wij voor AVG Free?
ok

  • Geen vervelende reklame boodschappen/li>
  • Geringe bijkomende vertraging van uw computer
  • Real-Time bescherming
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede basisbescherming.

We hebben naast AVG ook andere gratis versies getest zoals Avast, Avira en Microsoft Essentials. Wat vinden wij bijzonder vervelend aan:
notok

  • Avast : registratie vereist, account nodig te kunnen activeren.
  • Avira : Enorm veel van reclame, pop-up schermen, beeldscherm soms volledig geblokkeerd voor marketing.
  • Microsoft Essentials : Geen ondersteuning meer voor Windows 8
Kortom, wij zijn afgestapt van deze vervelende antivirus programma’s. Voortaan bieden wij AVG als eerste keuze aan. Er blijft natuurlijk nog de vraag of een betaald anti-virusprogramma beter is. Hier is het antwoord: simpelweg JA. Sommige bedrijven hebben als strategie om bepaalde functies gratis aan te bieden om naambekendheid te creëren. Echter niets is gratis, ook al lijkt het zo. Bent u niet zo een ervaren gebruiker, waag u dan niet onbeschermd op internet of online bankieren. Enkel betaalde versies van antivirus programma’s bieden een complete bescherming, dus ook tegen malware. Vooral Malware is minder schadelijk voor uw pc maar is vooral bedoelt voor diefstal en spionage van privé gegevens. Bescherming hiertegen geniet u enkel met de volledige versies.

Pas op … valse AVG editie op internet !

antivirusDe website van AVG antivirus is verandert en vermoedelijk om commerciële redenen heeft men de gratis editie van AVG verwijdert en verhuist naar een andere unieke website. Toen we op Free AVG in Google intypte vonden we allerlei gelijkaardige site die AVG free aanbieden. Per ongeluk vonden we een valse versie die eigenlijk een virus is. Dit virus blokkeert allerlei rechten op uw pc en deactiveert uw virusscanner. Voor de moment wordt dit virus amper herkent als virus en is manuele verwijdering bijna de enige mogelijkheid.

custom IT
4.9
powered by Google
Inelmatec
Inelmatec
14:41 05 Nov 18
Zeer snelle en correcte samenwerking omtrent een complexe materie om onze website te beveiligen met SSL certificaten. Duidelijke uitleg met een sterke kennis van zaken. Zeker een aanbeveling voor bedrijfswebsites.
Ward Devos
Ward Devos
18:12 01 Nov 18
Met wouter kan goed worden samengewerkt, hij heeft enorm veel geduld getoond tijdens ons project. Dat word geapprecieerd aangezien ik daar zelf om vroeg omwille van persoonlijke issues en mijn andere projecten. Ik kijk uit naar eventuele samenwerking in de toekomst.
Peter Hanse
Peter Hanse
09:38 19 Oct 18
Zeer tevreden over Custom IT, sinds enkele jaren onze leverancier voor PC’s. Altijd correcte en snelle service. PC’s op maat, zowel performance als budget, met kennis van zake en passie. Een echte aanrader!
Dizzy
Dizzy
16:46 17 Oct 18
Echt bij toeval nam ik contact op met It Customs ivm windows 7 ; onthaal was echt prima : vriendelijk en gedienstig. Elke vraag werd met evenveel kennis beantwoord. De aankopen (Windows 7 en Windows 10) die ik deed werden perfect afgehandeld, zowel qua levering als qua veilige betaling. It Customs is echt een aanrader ! De service is echt uitstekend. Eens klant bij It Customs blijf je klant, want zo'n service is ver te zoeken. Dikke proficiat aan It Customs. Een zeer tevreden klant.
Heni Nugraheni
Heni Nugraheni
16:17 07 Aug 18
I bought a new pc at customit. They offered a nice computer, exactly what i wished for and its was also right on budget. Just letting know im happy with the service!
Next Reviews

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.