Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

“Meer bezoekers naar je website krijgen is geen makkie”.

Toch zijn er enkele basisregels waar de website aan moet voldoen om een hoge ranking te krijgen in google. Iedereen weet ondertussen al dat website na de 2de pagina amper bekeken worden. Het doel is dus om je website te matchen met frequente zoekopdrachten of probeer je website weer te geven zoals jij jezelf wil verkopen. Welke basisregels zijn een echte MUST !

  • Top 1 : SEO voor uw site
  • Top 2 : Browser Caching
  • Top 3 : Moderne, strakke website layout
  • Top 4 : Website Inhoud
  • Top 5 : Google Places
  • Top 6 : Google Analytics
  • Top 7 : Google + Account
1SEO – Zoekfunctie Optimalisatie

Absoluut onmisbaar!!! Wat is de essentie hiervan? Heel simpel… Via onze SEO plugin geeft u aan, voor elke pagina – bericht, hoe u wilt gevonden worden. Bijvoorbeeld dit bericht (Tips – Meer bezoekers naar je site). Hiervoor heb ik de kernwoorden “Meer Bezoekers” aangegeven als kernwoorden. Zodra iemand in Google intypt: “Hoe kan ik meer bezoekers naar mijn website krijgen?” , zal Google mijn kernwoorden hierin vinden. Heb ik deze kernwoorden en is die persoon ergens in de omgeving van mijn firma? Dan maak ik een grote kans dat ik ergens bovenaan in google sta. Dus simpel gezet, deze SEO module indexeert uw website en geeft ook aan wat de meest belangrijke kernwoorden zijn van uw inhoud.

Ontdek alle details hier: SEO Pakket.

2Browser Caching

Ooit al een website proberen geopend, waarbij je langer dan 10 seconden hebt moet wachten? De kans is groot dat u in bijna 100% van de gevallen al de volgende website had geopend. Hoe meer inhoud op de website hoe langer de laadtijden. Dit is enigszins normaal, maar hier bestaat gelukkig een oplossing voor. Browser Caching. Dit is geen eenvoudige module en om de optimale efficiëntie te bereiken zal u waarschijnlijk een grote kennis nodig hebben van Webdesign. Erger nog, zet u een parameter verkeerd, dan crashed je hele site ineen. (Ik spreek uit ervaring :-()

Ontdek alle details hier:Browser Caching

3Moderne Strakke Website

Uw website is gewoonweg uw visitekaartje. Wegens internet is de commercialisatie globaal geworden. Als iemand bijvoorbeeld “wellness” intypt in google zal u niet enkel in uw woonplaats moeten concurreren, maar misschien zelfs tegen buurlanden op. Wegens hoge concurrentie zal niet enkel uw eigen persoonlijke aanpak nog van belang zijn. Veel klanten gaan eerst even een kijkje nemen op internet wat u hen kan bieden. Heeft u een simpele, verouderde website met fouten? Dan geeft u het signaal dat u mogelijks geen oog voor detail of geen budget heeft om uw visitekaartje te fatsoeneren. Wenst u een strakke website zoals die van ons? Geef ons dan een seintje via het contactformulier.

Wij bieden u een gratis offerte aan: Contact Formulier.

4Inhoud

Zorg dat uw website voldoende inhoud heeft over uw activiteiten. Heeft u jammer genoeg een klein lokaal bedrijfje met mogelijks een gelimiteerd aanbod aan activiteiten? Geen nood, via een extra berichten pagina kan u uw klanten op de hoogte houden van allerlei nieuwsberichten. Promoties, Vakantie, Nieuwe producten, Referenties,…. Voegt u hier nog eens SEO aan toe, bent u er zeker van dat u ook in Google wordt weergegeven.

5Google Places

Google Places is nog niet zo bekend bij het grote publiek. Ik heb het onlangs ook nog maar pas ontdekt, maar het resultaat is verbluffend! Google Places is gewoon niks anders dan de online Gouden Gids van Google zelf. Maar 100 keer beter!
Maak snel een Google Places account aan en verschijn met foto, openingsuren, locatie en meer op Google Maps. Het stopt niet alleen bij Google Maps. Door uw locatie versterkt u nog eens het resultaat van Google Search. Als iemand bijvoorbeeld zonnecentrum Sint-Laureins intypt, en u heeft een zonnecentrum in Sint-Laureins geregistreerd in Google Places, dan komt uw website helemaal op nummer 1 in Google met een complete eigen rubriek.

Ontdek alle details hier: Google Places.
Google Places

6Google Analytics

Google Analytics lijkt op het eerste zicht enkel maar een tool om te zien hoeveel bezoekers u per dag trekt naar uw website. Echter door gerichte marketing campagnes en het gecombineerd gebruik met Google Analytics, is er een nieuwe wereld open gegaan voor mij. Hoe kan u anders weten of uw marketing succes is? Met Google Analytics natuurlijk!!!
Voorbeeld: U bedenkt een nieuwe campange met extra bonus. U lanceert deze via facebook en andere media. Na enkele dagen analyseert u het verschil in traffic. Heeft u niet veel extra bezoekers, dan is de marketing misschien niet opvallend genoeg? Of verkeerde moment? Of heeft u niet de juiste doelgroep benaderd…. Zonder Analytics komt u dit allemaal NIET te weten.

Ontdek alle details hier: Google Analytics.

Online Marketing

7Google + Account

Google domineert het net, dankzij zijn supersterk en topgeheim zoekalgoritme. Toch heeft men onlangs gepubliceerd dat met meer en meer berichten en inhoud zal koppelen aan een persoon. Plaatst deze persoon vaak berichten over Informatica en heeft hij veel mensen in zijn Google+ Circle, dan is deze persoon mogelijks bijzonder interessant over dit onderwerp. Indien een persoon op google zoekt over informatica producten, dan zal u met uw Google+ account hoger in rang komen te staan op google. U krijgt zelfs een extra bonus in google, uw profielfoto staat rechtstreek in google…

Google Plus

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.