Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83
Print met Canon App
20
februari

Doe eens iets met je foto’s …!

Met de Canon App kan je voortaan via smartphone of tablet jouw foto’s en documenten onmiddellijk draadloos printen. Meer en meer krijgen we deze vraag en hebben we hiervoor een nieuw artikeltje gemaakt op onze website.

canon app

Al vanaf 65 EUR hebben we Canon Printers verkocht die je in verbinding kan brengen met jouw smartphone of tablet.  Prijzen zijn uiteraard afhankelijk van het aanbod op de markt en hangt ook af van de opties, bvb Scanfunctie – Fax – Fotoprinter…

Ontdek Canon App functies

a Canon met Wifi connectiviteit. Tijdens installatie wordt deze printer gekoppeld aan uw draadloos netwerk. Voortaan kunnen alle apparaten op het netwerk verbinden met deze printer.

b Download de Canon App op uw mobiele apparaten zoals Smartphone en Tablet om onmiddelijk foto’s en andere documenten te printen.

c Wenst u deze toepassing graag…, maar u slaagt niet in de installatie? Laat het ons weten bij de aankoop en wij voorzien de installatie bij u thuis in de offerte.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte…

canon app

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.