Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Workshops voor Arduino – Raspberry – Electronica – Computers bouwen

Naast mijn hoofdactiviteit als informaticus, ben ik als zaakvoerder in mijn vrije tijd heel vaak bezig met elektronica en kleine projectjes te maken die mijn leven makkelijker maken. Hiervoor maak je gebruik van de handige kits zoals Arduino en Raspberry. Iemand die een beetje handig is, kan waarschijnlijk zelf aan de slag met tutorials. Heeft u echter hulp nodig bij het opzetten van een groter project? Heeft u een zoon of dochter, die graag elektronica wil ontdekken via een workshop? Ik deel graag mijn kennis en help je verder.

Workshops

Wij organiseren workshops op individuele vraag en specifieke wens. Wenst u zelf of bvb. een familielid aan te dragen voor een workshop? Boek dan heel eenvoudig een afspraak. U kan zelf onderdelen meebrengen voor uw project, of gebruik maken van ons materiaal om projecten te bouwen. Workshops worden ook gegeven in groep, maar deze worden aangekondigd via andere sites zoals www.uitinvlaanderen.be en www.wattedoen.be.

Computerles senioren

Computerlessen voor senioren. Wij leren je veilig internetten, emailen, foto's verwerken, office enz...

Arduino

Leer, bouw en Experimenteer met Arduino. Wij helpen je met wat theorie, elektronica en het programmeren van jouw project.

Raspberry Pi

De raspberry is een single board computer, oftewel een mini computer of server. We leren je hoe je deze kan installeren en gebruiken met electronica.

Workshop Electronica

Heb je interesse in elektronica en wil je graag iets bouwen? Wij hebben de expertise in analoge en digitale elektronica.

Computers bouwen

Wil je graag zelf een computer bouwen? Leer bij ons hoe je een computer zelf samenstelt en kan assembleren.

Boek de workshop online

U kan gebruik maken van onderstaande formulier om zelf een workshop in te plannen. U kan kiezen uit een lijst met categorieën, vermeld ook uw verwachtingen en gewenste moment van afspraak.

Boekingsformulier

Workshops geven we enkel gegeven op volgende momenten :

  • Weekdagen : Vanaf 18h tot en met 20h
  • Weekends: Vanaf 12h tot en met 18h

Sinds de corona lockdown, is het aantal herstellingen en support aanzienlijk toegenomen. Hierdoor kunnen we voorlopig geen workshops meer aanbieden. Excuses voor het ongemak.

Workshop Info & Openingsuren

Workshops kunnen op individuele vraag geboekt worden of voor meerdere personen. U kan het contactformulier gebruiken om samen met ons een afspraak in te plannen.

Prijzen en Info

Hoe verlopen deze workshops? Alle workshops beginnen met overleg van de gewenste doelen. Afhankelijk van de kennis en doelen, kunnen we samen schema's opstellen en de onderdelen verzamelen. Daarna gaan we uiteraard over tot de echte praktijk en starten we met het knutselwerk. Tijdens deze lessen begeleiden wij jouw bij elke stap en kunnen we ook parallel werken om de doelen te halen.

Kwaliteit en fun leveren is onze voornaamste doelstellingen ! Je gaat terug naar huis met een leuke ervaring en met een basis om eventueel op eigen houtje verder te gaan. Je bent altijd welkom voor een vervolg.

Prijs 1 Sessie

Max. 4 personen, Prijs: € 50 p.p , Duur: 1,5u, Groep : - 10 € p.p

Materiaal & Tools

Wij hebben een stock met allerlei elektronica componenten. Voor eenvoudige projecten kan u deze gebruiken op een breadboard. Werkt u liever aan eigen project? U kan ook zelf materiaal meenemen. Tools hebben we voldoende.

Gratis Koffie

Wij voorzien een gratis koffie of thee.

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.