Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Verkoop refurbished Smartphones & Tablets

ipad of iphone kopen ( refurbished A+ toestellen ) - custom IT

Op zoek naar een nieuwe iphone of ipad? Bij custom IT kan u terecht voor een refurbished toestel.

Sinds 2022 hebben we een samenwerking met een internationele groothandel die toestellen verkoopt van alle merken. Zij verkopen enkel refurbished toestellen en bieden deze aan volgens kwaliteits niveau. Aangezien kwaliteit en klantentevredenheid bij ons op de eerste plaats staat, nemen wij enkel de hoogste gradatie “A" op stock voor verkoop.

Waarom een refurbished toestel kopen? Custom IT gelooft sterk in de kracht van de circulaire economie. We zijn ervan overtuigd dat het herstellen en verlengen van de levensduur van elektronische apparatuur een belangrijke rol speelt in het verminderen van e-waste. Daarnaast zijn de graad “A" toestellen, zo goed als nieuw. Deze komen met 1 jaar garantie en u heeft een dikke korting op de nieuwprijs van hetzelfde toestel.

Refurbished toestel, van Uitpakken tot Installatie

Onze refurbished smartphones en tablets zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze voldoen aan de hoogste refurbishment normen, gradatie niveau A+. Dit niveau van refurbishment is het beste wat je kan krijgen, zo goed als nieuw. Er zijn nagenoeg geen tot micro sporen van gebruik. Ze worden grondig getest door ons vóór aflevering. Dit zijn recente modellen die gereviseerd en voorzien zijn van premium kwaliteit spare parts. Hierdoor geniet u van een product dat zo goed als nieuw is, maar dan tegen een aantrekkelijkere prijs.

Prijsopgave Smartphone of Tablet

Op zoek naar een nieuwe iphone of ipad? Wij bezorgen u graag een offerte volgens uw wensen. Aangezien het om een refurbishment programma gaat, is er niet elke variatie, kleur, model en opties op elk moment beschikbaar. Daarom werken we met een vragenlijst wat u noodzakelijk acht en wat optioneel is. Vervolgens kijken we in de database van de groothandel wat beschikbaar is. U ontvangt eerstdaags een offerte. Na akkoord, ligt het toestel binnen de 2 werkdagen klaar in onze winkel.

Hulp nodig bij installatie? Graag inleveren oud toestel? Geen zorgen, wij zorgen voor alles van A tot Z.

    Contact Gegevens voor Offerte.

    Specificaties voor prijsopgave.


    * Vereist veld

    Heeft u ons nodig?

    Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.