Veilige betaling

Veilig Betalen

Wij gebruiken voor online betalingen verschillende platforms om voor iedere klant een gepaste oplossing te bieden. U kan dus kopen op krediet via Paypal / Mastercard, via debet en op bestelling met betaling per overschrijving. De gekozen platformen zijn: PayPal / Mollie Payments / Sofort / manuele overschrijving. Lees hieronder wat dit inhoud voor u als klant.1. Paypal : Opties Visa/Mastercard/Paypal account

- Stopgezet wegens fraude door PAYPAL ! -

Sinds augustus 2016 hebben wij alle samenwerking met PayPal stopgezet. Naar aanleiding van internet fraude hebben wij ontdekt dat Paypal, internetfraudeurs ondersteunt. Paypal wordt niet meer beschouwd als een betrouwbaar betalingssysteem. Zowel uw klantgegevens als onze transacties zijn niet meer veilig. Wij hebben ontdekt dat de koper en verkopersbescherming van Paypal niet doet wat het beloofd. Hierdoor raden wij sterk af nog gebruik te maken van PayPal! Tenzij op uw eigen risico!!!

Mollie veilig betalen2. Mollie : Ideal / Mr Cash & Maestro / Mastercard & Visa


Mollie is verkozen tot het beste Nederlandse betalingsgateway en biedt een hele grote waaier aan betaalmogelijkheden. Wij hebben gekozen voor deze firma wegens hun groot aanbod aan producten, een heel sterk en bloeiend bedrijf en vooral correct en goede support. Wij vertrouwen hun diensten toe aan onze klanten voor een vlotte en correcte betaling. Onmiddelijk na betaling ontvangen wij een bevestiging en kunnen we verder gaan tot het voorbereiden van uw bestelling.


3. Sofort : Betaal via Home banking ( voor Europese klanten )


Sofort veilig betalenSofort is een trending Duitse betaalgateway. Dit is een heel correct Duits bedrijf. Onze webshop werd eerst beoordeeld alvorens wij een contract konden afsluiten met hun. Sofort laat je toe om in hun beveiligde pagina, via jouw home banking af te rekenen. Je zal hiervoor dus jouw persoonlijke bank kunnen selecteren en verder afrekenen. Dit heeft als voordeel dat u kan afrekenen met jouw eigen bank. Veel klanten ervaren dit als vertrouwelijker, zonder bankgegevens te delen met bvb Paypal.


4. Betaling per Giro: Selecteer voor Wire Transfer of overschrijving

Heeft u geen krediet of debetkaart? Of wenst u deze gewoonweg niet te gebruiken? Geen probleem, u kan nog steeds op de conventionele manier betalen. U plaatst een bestelling, wij plaatsen deze alvast in voorbereiding en zodra het bedrag op onze rekening staat wordt het order verzonden naar u. U kan steeds het order versnellen door een copy te sturen van uw betalingsbewijs vd bank. Zo kunnen we sneller het order verwerken.


Aankoop bescherming

Voor elke betaling zal u doorverwezen worden naar een beveiligde transactiepagina van de bank / payment gateway zelf. Hierdoor kan u betrouwen op de veiligheid van gerenomeerde bedrijven. Zodra de transactie geslaagd is, wordt u teruggestuurd naar onze webshop en ontvangen wij uw order.

Privacy & refund

Uw bankkaartgegevens zijn niet zichtbaar voor ons. Wij kunnen dus nooit zomaar kosten aanrekenen. Dit is wettelijk bepaald. Als u recht heeft op een refund zullen wij dus uw bankrekening vragen of gebruik maken van de refund optie waarbij de payment gateway voor ons het bedrag terugstort naar uw kredietkaart.