custom IT Webshop * Online Verkoop Software & Onderdelen

Welkom in de custom IT webshop

Deze website is een onderdeel van onze informatica winkel custom IT. Voor service kan u terecht in onze locaties te Lembeke of Antwerpen. Onze specialiteiten zijn Webdesign - Computer Services - webshop in digitale en hardware producten. Meer info met betrekking tot de diensten vind je op de hoofdpagina:  www.customit.be

Op deze webshop vind je voornamelijk ESD producten. Wij zijn momenteel ook met partners aan het bekijken om ook hardware te gaan verkopen. Binnenkort zullen we een extra categorie "Computer Hardware & Onderdelen" online aanbieden. Sinds wij dagelijks computers en andere diensten verkopen wensen wij deze service ook online aan te bieden. Wij krijgen ook vragen van andere IT'ers om producten te kopen als reseller. Afhankelijk van de deal die wij kunnen maken, zal u dus als reseller kunnen aankopen met een product marge. Zodra dit klaar is, zullen wij via de nieuwspagina meer info voorzien.

Momenteel zijn de topsellers de digitale producten. Voornamelijk Windows en Office producten. Zoekt u naar oudere goedkopere versies? Geen nood. Bij custom IT vindt u nog steeds Windows 7 en bvb Office 2010 of Office 2013. Voornamelijk bedrijven tonen sterke interesse. Hoe werkt het? Koop je software activatie link online en ontvang een certificaat met alle instrucites, download links naar de gekochte producten. Goedkoop, snel en veilig !

Veel shopplezier!

custom IT team.

Latest Products