Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Blink uit in Online Handel, gebruik de juiste plugins…

Wordpress Plugin

Enkele plugins hebben een grote inpakt op de website en manier van online zaken doen. Sommige klanten nemen nu eenmaal niet de tijd voor het shoppen bij u en gebruiken internet vaak om op hun gemakje thuis te zoeken naar een potentiële aankoop. Hoe komt de klant bij u terecht en niet op de website van uw concurrent? Ons advies:

We begrijpen dat veel computertermen u waarschijnlijk niks zeggen. We zorgen voor een uitéénzetting van de belangrijkste en meest succesvolle plugins. Lees onderste pakketten om de inhoud te ontdekken en hun doel.Populaire Plugins


Online Shop

Online Shop – Webshop

Online zakendoen is de nieuwste trend in het bedrijfsleven. Zo goed als alle bedrijven investeren tegenwoordig in een online shop ter uitbreiding van de firma. Op deze manier kan de omzet nogmaals vergroot worden. Met een online webshop bereikt men ook meer klanten over het land of zelfs internationaal. Uiteraard komt een goede webshop ook met een betalingsgateway. De grote terminals hebben modules die aan de webshop kunnen toegevoegd worden, voor een veilige en betrouwbare manier van handeldrijven. De meest gebruikte zijn: Paypal – Ogone (mister cash – Visa) – Ideal. Wat heeft een online shop u zoal te bieden:

 • Modulair basisplatform voor de webshop zelf.
 • Veilige betalingsgateways: Paypal – Ogone – Ideal – …
 • Optie: Verzendings -en Facturatiemanager.
 • Optie: Offline bulkbeheer van (100tal – 1000tal – 10.000tal) producten.
 • Optie: Visuele upgrades zoals Productzoom – Aantal veld – …
 • Optie: Marketing – Promo opties zoals Vouchers – Korting – …


Opties

Aan de hand van voorbeelden proberen we u enkele opties voor te stellen. Er zijn tientallen opties. Afhankelijk van de grootorde van de webshop heeft u meer of minder opties nodig.

1Keuze uit talloze verschillende foto galerijen. Deze komen onder de vorm van een plugin op uw website. U upload zelf de foto’s, voegt ze toe onder een galerij en klikt op “Update”. Door middel van een code kan u de foto galerij op gelijk welke pagina implementeren. Eenvoudiger dan dit kan het niet….

Webshop

2Kies voor Paypal – Ogone – Ideal gateways voor een veilige betaling. U wist dit misschien niet, maar bijvoorbeeld Paypal verzekert zowel de koper als de verkoper tegen wanbetaling of niet leveren van gekochte goederen. Ogone biedt ook Mister -Cash of Maestro functie aan.

paypal

3Verzendingsmanager helpt u bij het printen van binnengekomen bestellingen, u kan ook een factuur opmaken voor de klant en uw eigen boekhouding. Er zijn ook applicaties van FedEx en UPS waarmee u meteen de verzendingen / ophalingen kan regelen online.

Verzending

4Visuele upgrades voor uw producten maken online bestellingen makkelijker en als u bijvoorbeeld een productzoom functie toevoegt, kan de klant meer zien van het product. Indien het product voldoet aan de wensen, heeft u een grotere kans dat de klant een bestelling plaatst.

Producten

5Marketing mag niet ontbreken om meer klanten te lokken en zo uw omzet te verhogen. Gebruik succesvolle technieken zoals coupons en vouchers. Eenvoudig te gebruiken via shortcodes.

online Webshop

Slideshow Module

Op de meeste websites vinden we tegenwoordig grote interactieve slideshows terug. Indien u producten of andere diensten verkoopt kan het bijzonder handig zijn om de klant te overtuigen met hele grote foto’s op de voorpagina.
Uw hoofdpagina is nu eenmaal het eerste wat bezoekers zien en vaak beslissen zij ook hier OF ze jouw website bekijken OF je website overslaan. Zorg voor een grote slideshow met bijzonder aantrekkelijke foto’s. Heeft u nog geen ervaring? Wij beginnen met de opzet en enkele voorbeelden. Hierna kan u zelf aan de slag.

 • Keuze uit tientallen verschillende versies van slideshow.
 • Eenvoudig zelf te leren en te gebruiken.
 • Kan eender waar op de website ingebracht worden via een code.
 • Bijzonder goede marketing applicatie om producten te promoten.
 • U kan zelf de opbouw kiezen, programmeren, links inbouwen, tekst aanpassen,…


Voorbeelden

Deze voorbeelden zijn slechts een fractie van het complete pakket. Echter, meer in detail gaan heeft geen enkele zin en is specifiek per geval. Dus hiervoor tonen we slechts enkele screenshots van het pakket.

1Keuze uit talloze verschillende foto galerijen. Deze komen onder de vorm van een plugin op uw website. U upload zelf de foto’s, voegt ze toe onder een galerij en klikt op “Update”. Door middel van een code kan u de foto galerij op gelijk welke pagina implementeren. Eenvoudiger dan dit kan het niet….

slideshow

2Liever een eenvoudige foto slideshow? Na bepaalde tijdsintervallen worden andere foto’s geladen

Slideshow foto

3Er bestaan ook complexere Layer Slideshows. Hier kan u objecten en tekst laten zweven over een achtergrond afbeelding. Uiteraard kunnen wij deze voor u ook maken.

Layer Slideshow

4Nog een optie is een Grid slideshow. Hierin zijn verschillende afbeelding weergegeven in een grid, met elk een link naar bepaalde pagina’s.

Grid Slideshow

5Zie onderstaand voorbeeld om te zien hoe een layer slideshow wordt gemaakt.

layer slideshow

Browser Cache Pakket

Het klinkt op het eerste zicht bijzonder complex en u heeft er waarschijnlijk nog niet van gehoord. Gelukkig maar…! U hoeft het ook niet te kennen. U moet enkel weten dat trage websites een demotivator zijn voor potentiële klanten. Na ongeveer 5 seconden is het geduld op en gaat deze bezoeker naar de volgende pagina in Google.
Hiervoor heeft men een oplossing bedacht. Browser Cache systeem. De website wordt in zijn geheel van de server naar uw computer gebracht en blijft ook voor enige tijd in het cache geheugen van uw computer. Op deze manier kan u bijzonder snel surfen en hoeft elke pagina niet steeds opnieuw te laden. Het is helemaal veilig en hoeft slechts eenmalig ingesteld te worden.

 • Slechts eenmalige installatie + optimalisatie.
 • De snelheid + laadtijden van uw website verkorten met seconden.
 • De klanten hebben een unieke en aangename ervaring van uw website.
 • Heeft u een trendy en snelle website, dan heeft u stap voor op concurrentie.

“Onze website is 98% sneller dan andere websites, ontdek het op deze pagina.”
🙂Voorbeelden

Deze voorbeelden zijn slechts een fractie van het complete pakket. Echter, meer in detail gaan heeft geen enkele zin en is specifiek per geval. Dus hiervoor tonen we slechts enkele screenshots van het pakket.

1Voorbeeld van alle mogelijk componenten van de website, die via een tool worden gecomprimeerd in het cache geheugen.

browser cache

2Zelfs de CSS design scripts, java scripts, JQuery en andere objecten wordt allemaal in het cache geheugen gebracht, om de gebruikservaring te verbeteren.

browser cache

3Als laatste nog een voorbeeldje van de browser caching zelf. In het tabblad browser cache, zijn er nog meer specifieke settings mogelijk. Maar daar vallen wij u niet mee lastig.

browser cache

4Resultaat na een succesvolle integratie van het Browser Cache pakket. Het duurde wel even om het meeste optimale resultaat te verkrijgen. Er zijn honderden settings die moeten getweakt (fine tuning) worden.

Leverage Browser Caching

Google Analytics Pakket

Wat wenst u nog meer? Het Google Analytics Pakket is een hele verfijnde tool van Google die het surfgedrag van bezoekers helemaal in kaart brengt. Via IP-adressen van surfers, verzamelen zij alle data. Deze data kan u helemaal gaan bekijken met grafieken en andere statistische gegevens. Wij maken de link met uw website en geven u nadien een training. We sommen alvast de voordelen op:

 • Statistiek voor aantal bezoeken + terugkerende bezoekers.
 • In kaart brengen van de locatie waaruit men op uw website terecht komt.
 • Via de browser van surfers, weet u ook welke taal men spreekt.
 • Welke zijn uw meest of minst bezochte pagina’s.
 • U ontdekt ook de gemiddelde bezoektijd per pagina.
 • Via welke zoekwoorden kwam men bij u terecht?
 • Heeft u reclame campagnes lopen, dan ziet u ook hoeveel u verdient.


Voorbeeld: Alla Mente

Bekijk ons voorbeeld van de website “Alla Mente“.

1U logt in via het dashboard om toegang te krijgen tot alle data.

Google Analytics

2Via instelling kan u de data bekijken en instellen naar wens. Zie bijvoorbeeld hoeveel terugkerende bezoekers u heeft per dag.

google Analytics

3Eén van de meest handige tools is deze om te weten hoe men op jouw site terecht komtgoogle analytics.


SEO pakket – Search Engine Optimalisation

SEO is een onmisbare tool als u nog enige kans wil maken om in Google te verschijnen. Helaas heb je niet enkel meer te maken met lokale concurrentie, maar wel globale. Gelukkige is Google zo opgebouwd dat de zoekpagina steeds zoekt in de locatie van de zoekende persoon. Het is belangrijk ook, de juiste domein-extensie te kiezen. Ben u niet van plan enige diensten te leveren buiten België, ga da zeker niet voor een .com of .eu domeinnaam. Wat is de meerwaarde van dit pakket?

 • Betaalbare marketing voor uw website.
 • Klanten vinden u via Google.
 • SEO is gratis reclame t.o.v. Google Adwords.
 • Indien u bovenaan de ranking staat, trekt u automatisch meer klanten aan.
 • U behoudt makkelijker bestaande klanten.
 • De zichtbaarheid van uw firma vergroot.


Voorbeelden uit ons SEO pakket


Uiteraard kunnen we u niet in detail uitleggen wat SEO nu net doet of hoe het werkt. We gaan echter aan de hand van afbeeldingen aantonen wat het potentieel betekent voor een website.

1Voor elke pagina wordt er een SEO Score getoond. Is het bolletje groen, dan voldoet u aan de vereisten.

SEO

2Onderstaand voorbeeld toont, hoe we dit in de praktijk realiseren.

SEO

3Na wat geduld en grondig uitwerken van de SEO zoekwoorden en omschrijving, ontdekt u dat de website als nummer 1 staat in Google na intypen: Zonnecentrum Sint-Laureins.

Dit voorbeeld komt van de website: www.allamente.be
SEO

Google Places Pakket

Wij doen al het werk voor u, om een Google Places account aan te maken in Google Maps. Zodra deze account is goedgekeurd door Google, geven wij u de toegangsgegevens en kan u deze account verder beheren. In welke mate kan Google Places een voordeel betekenen voor u? We zetten hiervoor even alle kenmerken en voordelen op een rij:

 • Dé modernere versie van de gouden gids.
 • U plaatst alle gewenste bedrijfsinformatie online.
 • U bereikt op doeltreffende wijze een specifieke geïnteresseerde doelgroep.
 • Uw bedrijf verschijnt steeds bij lokale zoekopdrachten.
 • Indien u een unieke domeinnaam heeft, kan u op als nr. 1 staan in Google.
 • Via een online dashboard ziet u alle zoekopdrachten naar uw bedrijf en aantal clicks.


Voorbeeld: Alla Mente

Bekijk hieronder de resultaten na het harde werk, voor deze website: “Alla Mente“.

1Na een succesvolle en keurige omschrijving van je zaak in een Google Places account, verschijnt jouw zaak in google maps in combinatie met een gerelateerde zoekterm.

Google Places

2Zo ziet de werkelijke Google Places account er uit voor personen die via google maps op uw account terecht komen. Deze pagina lijkt op de gouden gids en u plaatst hier alle zakelijke info.

Google Places

3Een extra voordeel van een keurige Google Places Account is dat bij een relevantie zoekopdracht naar uw firma, u helemaal alleen EN op plaats 1 staat in Google. Ontdek het resultaat na bij een zoekopdracht naar “custom IT Lembeke”.

Google Places

Testimonial