Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Heeft u voldoende website marketing tools om uw online zakendoen te laten renderen? Ligt de focus van huidige websites nog wel op design? Kunnen we nog spreken van webdesign? Wij zien een enorme trend ontstaan op gebied van webshops en websites maken voor bedrijven. Enkele jaren geleden sprak men nog maar vaag over java en flash om websites te maken. Toen werden vele websites nog simpelweg gemaakt in een html structuur met basis css en php scripts die de verwerkingen deden. Dezer dagen ligt de lat zo hoog voor webdesign. Gelukkig bestaan er website templates zo compleet gemaakt, dat ze met honderden verkocht worden en toch nog uniek kunnen worden gemaakt. Waarom 1000den euro’s spenderen aan een website op maat? Wij zien de trend verschuiven naar RENDEMENT. Laat uw website renderen, gebruik hiervoor onze website marketing tools. Lees hieronder wat custom IT voor uw site kan betekenen.

Website Marketing Tools

Ontdek deze extreem effectieve marketing tools. Gis niet langer wat uw klanten beleven op uw site. Kijk liever wat ze doen, hoe ze het doen, wat fout ging en wat ze willen. Dit is de heilige graal van e-commerce. Sinds wij deze tools gebruiken, hebben we onze website sterk kunnen optimaliseren. Zorg dat uw Google Ads renderen.

Dit zijn enkele voorbeelden van tools die wij ter beschikking stellen aan onze klanten.

Clicks

Voor een gekozen periode kan u het aantal clicks zien op uw webpagina naar keuze. Zo ontdekt u waar bezoekers vaak op klikken. Soms klikt men op items zonder link. Idee dus om deze kliks te gebruiken voor acties die mogelijk
positief kunnen zijn voor uw verkoop. Bvb knopjes met Bestel, Bel ons, ….

bezoeker clicks - Marketing Tools

Mouse Movements

Wilt u achterhalen waar de meeste muisbewegingen zijn? Dit kan een graad zijn voor interesse van inhoud. 80% van de bezoekers gebruikt zn muis om te lezen. Het klinkt misschien grappig of niet echt, maar wij garanderen u! De video captures bewijzen dit! U kan gewoon zien wat men leest op uw site.

Mouse Movements

Video Capture

Wat is voor de heilige graal van marketing tools voor uw site? Als u het ons vraagt, dan is het wel zien wat klanten en bezoekers allemaal doen op uw site. Wij hebben er zelf ook jaren achter gezocht of gewacht tot dergelijke technologie beschikbaar werd. Dankzij deze video capture, hebben wij talloze bugs uit onze website gehaald. Wij zagen welke pagina inhoud rendeert, welke info totaal niet bekeken wordt, wij zien dankzij deze marketing tools hoe uw klanten zich gedragen, hoe ze zoeken enz. Kan het nog beter? Wij denken van niet 🙂 Op onderstaande foto hebben wij een snapshot genomen van de video. We zien hoe een bezoeker de inhoud leest van de pagina. Elke muisbeweging is te volgen met een rode lijn. Je ziet ook de kliks en bezoeken naar nieuwe pagina’s.

Video capture van bezoekers

Bezoekers stroom

Heeft u enig idee hoe ver de klanten doorstromen naar uw betaalpagina van de webwinkel? Stel u voor dat een groot aantal bezoekers doorstroomt naar de Check-out pagina maar steeds weer afhaken bij de betaalpagina. U ziet bijvoorbeeld dat u dagelijks een hoop bezoekers hebt, maar geen klanten die afrekenen. Wel, wij hebben dit meegemaakt. Dankzij deze bezoekersstroom hebben wij ontdekt dat er een probleem was met een betaalgateway. Mits herstellen van bugs konden wij de conversies vergroten, dus ook de winst van de webwinkel !!!

bezoekersstroom marketing tools