Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Website fotoEen website zonder foto’s???

De inhoud van uw website is één ding, de stijl en het ontwerp daarentegen heeft een grote invloed op de aantrekkingskracht op potentiële bezoekers voor uw website. Vaak komen bezoekers toevallig op uw website d.m.v. hyperlinks naar uw site via google, yahoo, …

Maak gebruik van een professioneel ontwerp met unieke eigen foto’s om de toevallige bezoeker aan te trekken als potentiële klant. Indien gewenst, zorgen wij ook voor het beeldmateriaal met onze eigen professionele camera.

Onze camera

We hebben één van de laatste nieuwe SLR Camera’s, namelijk de Nikon D5200 (24 MegaPixels), waarmee we een fotoreportage kunnen maken van uw gebouw / services & producten. Daarnaast kunnen we met de videocamera in High Definition 1080p beeldopnames maken en integreren in de website.

Nikon Camera
Nikon Camera

Foto implementatie website


Na het maken van foto’s en eventueel video’s, kiest u het materiaal die u op uw website wenst. Wij zorgen dat alle gewenste afbeeldingen in een interactieve voorstelling komen op uw website. Dit kan als slideshow op de voorpagina, interactieve foto weergave op een foto pagina, uw webshop of gelijk waar in uw website.
Foto reportages en video materiaal worden gratis aangeboden vanaf de advanced templates. Voor producten van een webshop gelden specifieke tarieven.

Keuze uit talloze verschillende foto galerijen. Deze komen onder de vorm van een plugin op uw website. U upload zelf de foto’s, voegt ze toe onder een galerij en klikt op “Update”.  Door middel van een code kan u de foto galerij op gelijk welke pagina implementeren. Eenvoudiger dan dit kan het niet…

Gallerij 1
Gallerij 2

Via een knopje in het designer dashboard kan u videos uploaden en gelijk waar in een pagina weergeven onder de vorm van een Video Player. Deze hebben ongeveer dezelfde stijl als in You Tube. Via een parameterscherm kan je de opties instellen naar wens (spelergrootte, extra commentaar velden, volledig scherm optie, …).

Video Player

Er zijn talloze slideshow opties mogelijk. Bij aankoop van een website bieden we u de verschillende keuzes aan. De eenvoudigste is een foto slideshow. Na een bepaalde tijdsinterval wordt een volgende foto geladen. Er bestaan ook complexere Layer Slideshows. Hier kan u objecten en tekst laten zweven over een achtergrond afbeelding. Uiteraard kunnen wij deze voor u ook maken. Nog een optie is een Grid slideshow. Hierin zijn verschillende afbeelding weergegeven in een grid, met elk een link naar bepaalde pagina’s.

Foto Slidehow

Slideshow

 Grid Slideshow

Grid Slideshow

Layer Slideshow

Layer Slideshow