Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Beste klant,

Door middel van dit formulier laten wij onze klanten kennis maken met de handelingen die noodzakelijk zijn voor de goede afloop van een website creatie. Dit houdt in dat wij beloftes maken naar onze klanten toe maar dat ook wij enkele dingen verwachten van onze klanten. Neem gerust even de tijd om onderstaand overzicht door te nemen. Indien u hiermee akkoord gaat, gelieve alle  gevraagde gegevens in te vullen en ondertekenen voor akkoord.

Zoals hierboven vermeldt, kan u dit formuliertje aanschouwen als onze garantie naar u toe dat wij nakomen wat we beloven aan onze klanten. Wij danken u al vast voor het vertrouwen dat u in ons stelt.

– custom IT –


Overeenkomst

blue_check Webhosting bij custom IT

Zonder webhosting kan uw website niet worden aangeboden aan uw potentiële klanten op het net. Er bestaan talloze webhost firma’s die allen een verscheidenheid aan service bieden. We hebben reeds ervaring met enkele van deze hosts gehad en kiezen steevast voor één webhost waar al onze klanten momenteel gevestigd zijn. Waarom doen we dit? Onze webhost biedt steeds de allerlaatste PHP & MYSQL server aan en garandeert ons op elk moment een back-up van uw website.

blue_check  Jaarlijks hostpakket – domeinnaam & server

Een websitecreatie dient steeds gekoppeld te worden aan een domeinnaam en dient uiteraard op een server geplaatst te worden. Aangezien de webhost u een plaats aanbiedt op zijn server moet hiervoor huur betaald worden. Deze huur bestaat uit jaarlijkse overeenkomsten die kunnen opgezegd worden mits respecteren van de opzeggingstermijn van ten minste 1 maand voor einde overeenkomst. Wij zorgen er steeds voor dat we onze klanten tijdig verwittigen alvorens deze opzeggingstermijn verstreken is, zodoende heeft men de tijd het contract op te zeggen. Om de continuïteit te garanderen van de website is enkel een stilzwijgende verlenging van deze overeenkomst mogelijk. Met andere woorden, indien onze klant geen gevolg heeft aan onze melding van herziening/opzegging overeenkomst hostpakket resulteert dit automatisch in een verlenging van ten minste 1 jaar.

blue_check Webdesign pakket

Wij bieden 3 design pakketten aan van basis tot full-option, zo besparen wij u onvoorziene extra kosten. We garanderen u, uit te voeren wat in het gekozen pakket staat. Echter, u kan steeds bijkomende prestaties aanvragen die dan onder ons standaard uurloon vallen.

blue_check U kan uw site zelf beheren

Na oplevering van de website ontvangt u een eigen administrator account van de website. Hiermee bent u zelf in staat pagina’s, berichten, prijstabellen of andere plugins zelf te beheren.

blue_check Diensten met custom IT opzeggen

Indien u om bepaalde redenen de website zou willen opzeggen bij ons, gelieve dit dan tijdig aan te geven voor het verstrijken van de opzeggingstermijn van het hostpakket. Indien u dit wenst kunnen we u alle server bestanden, databases en aangekocht grafisch werk bezorgen op een DVD. Voor het overhandigen van deze data rekenen we 1 forfaitair bedrag aan gelijk aan de waarde van de overeenkomst voor 1 jaarlijks hostpakket. Deze transfer heeft een bepaalde kost omdat wij de auteursrechten onder naam van custom IT mede overdragen naar u als klant toe en daarna geheel onder uw naam vallen en wij deze bestanden niet meer mogen hergebruiken.


Uw gegevens

Jaarlijkse prijs hostpakket – Basic : 99 EUR excl btw.

 

Firma*

BTW nr*

Voornaam *

Familienaam*

Door deze box aan te vinken, tekent u voor akkoord met deze voorwaarden.

Wij verzenden u een copy van dit formulier per mail.