Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

2016 – ATACT anti-terrorisme
A

 

 

atact portfolioATACT is een nieuwe Belgische firma die trainingen en consultancy services verleent aan andere bedrijven met betrekking tot anti-terrorisme en bescherming van personeel. De zaakvoerders hebben reeds 25 jaar militaire ervaring en expertise opgedaan in missies te Kosovo, Lebanon, Irak, enz…

Voor online zichtbaarheid hebben ze gekozen voor een basis pakket maar grote focus op SEO, professioneel online visitekaartje en gevonden worden via organische zoekopdrachten in verband met woorden als anti-terrorisme. Het uiteindelijk resultaat is professioneel, strak design en ook grafisch sterk omdat de inhoudelijke context momenteel nog niet zo groot is. Het bedrijf is momenteel startende en in volle groei. Op termijn wordt de site aangevuld met fotomateriaal, newsfeed en extra info.

Ontdek deze klant hier: www.atact.be
Website Details


Ontwerp door :custom IT | Webdesign
Aflevering :Zomer 2016
Stijl :Basis Pakket, Professionele Layout – geen designwerk nodig. Gekozen design door de klant, via een marktplaats uit talloze high-end ontwerpen.
Template :High-End Theme – Visual Composer
ModulesSEO pakket, Google Analytics, Visual Composer, Click Heatmaps & Visitor Analysis.

Via een onderhoudspakket blijft de site onderhouden en kunnen de veiligheidsapplicaties steeds up-to-date blijven. Hierdoor functioneert de site steeds optimaal en blijft deze veilig voor zowel de bezoekers als het bedrijf. De site van ATACT wordt gehost via een Blade SSD server van custom IT.

ATACT – Future Upgrades

Zodra de groei van het bedrijf ATACT in volle expansie is, zal de site worden ge-upgrade met een multi-taal pakket. Hierdoor kunnen zowel Belgische als andere Europese klanten, de site bezoeken in enkele voorname Europese talen. De focus ligt echter op Nederlands, Engels en Frans.

Verder zal met gerichte Google Adwords campagne het doelbereik vergroten en kan ATACT makkelijker gevonden worden via google search. Google Adwords zorgt voor een snelle convertie van nieuwe klanten. In tegenstelling met de gratis organische google search, dient u eerst de site verder uit te bouwen en wat geduld uitoefenen. Na verloop van tijd komt uw site hoger te staan in de google search.