Service
Aan huis, Bij ons
Hulp Nodig?
0471 84 89 83

Ontwikkeling van Applicaties Web & Mobile

Wegens de jarenlange ervaring met informatica en ontwikkeling van websites en applicaties, hebben we een mooi kennis pakket opgebouwd met allerlei platformen om tools en applicaties te ontwikkelen. Hiervoor gaan wij ook een samenwerking aan met partners om een functionele en budgetvriendelijk ontwerp aan te bieden.

Voor het ontwikkelen van applicaties gebruiken wij de meest courante programmeertalen.

PHP
Ideale back-end server taal.
jQuery & Javascript
Front-end taal voornamelijk voor visualisaties.
C#
Meest gebruikt door ons bij Unity Game Development.
HTML / CSS
Bouwen & re-stylen van platforms
SQL
Database Management
Smarty
front-end language voor Prestashop mods.

Mogelijkheden

Applicaties kunnen gebouwd worden voor een groot scala aan projecten. De meest voorkomende zijn applicaties voor Mobile platformen en web applicaties voor sites. Daarnaast zijn er ook nog bedrijfsspecifieke applicaties zoals knowledge database. Heeft u een app nodig voor uw bedrijf of nieuw project? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Mobile Apps

Multi-platform mobile applicaties. U kan kiezen uit iOS, Android en Windows Phone. Altijd responsive, geschikt voor smartphone en tablet. Kosten-effectieve oplossing, op maat van uw wensen. Mogelijkheid tot aanbieden op apple of play store.

Web Apps

Webapplicaties komen vaker voor bij E-commerce. Voor webshops zijn er vaak specifieke product gebonden oplossingen nodig. Hiervoor maken wij applicaties voor WordPress en Prestashop. Deze applicaties worden als Plugin toegevoegd aan uw site.

Tablet Apps

Naast de bekende mobile en web applicaties hebben we ook reeds toepassingen gemaakt voor bedrijven met specifieke wensen. Hier ging het vooral om een database te maken om producten en info te beheren. Ook deze toepassingen kunnen finaal omgezet worden naar een mobile of web applicatie.

Realisaties

Hieronder vindt u een overzicht van scripts die we gemaakt hebben, modifications en projecten. Voor sommige modifications hebben we ook tutorials gemaakt.

Energy Meter

Sinds 2018 zijn we aan een groot project begonnen om energie te meten voor huiselijke toepassingen. Een elektronische centrale zal de metingen verzamelen voor : ...

Prestashop – How to delete invoice and fix invoice counter

What can you do with a fraudulent order or some other test order that you wish to delete from you prestashop… By fiscal law, all invoices ...

Move prestashop to new domain / server in 3 steps

Move prestashop to new domain looked difficult. That was only true until we discovered ourselves how to do it the proper way. There is only ...

Complete WordPress Tutorial “Add meta data with input text”

With this tutorial we will cover completely how to add meta data to a WordPress post and also specifically by using html input text field ...

Heeft u ons nodig?

Wenst u graag een herstelling te plannen, offerte of project bespreken? Eenvoudig en snel online aanvragen. Afspraken zijn zo geregeld.