Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Software nodig? U bent hier aan het juiste adres…

We verkopen een grote variëteit aan software producten voor computers en multi-media applicaties. Hieronder vindt u alvast de nieuwste en meest verkochte producten. Klik op de afbeelding voor bijkomende informatie van het product.

Lees hieronder onze beloften & diensten i.v.m de aankoop van software:

  • Aankoop kan per mail gebeuren indien gewenst.
  • Activeringscode kan onmiddellijk na aankoop geleverd worden per mail.
  • Installatie mogelijk op locatie.
  • Opleiding mogelijk voor gelijk welk product / software.
  • Voor sommige producten geniet u van OEM korting, wij vermelden dit steeds !

Offerte Software aanvragen

Klik op de “Offerte knop” om via het contactformulier een prijs aan te vragen voor een software product. De prijzen variëren van dag tot dag en vraagt u dus beter online aan. Onze emails worden dagelijks beantwoord.

Meest Verkochte Software

softwareVaria Software Pakketten

Heeft u een software pakket nodig voor uw computer of laptop? Wij leveren onmiddellijk uw aangekocht software pakket digitaal en/of per CD. De software pakketten die u hieronder vindt, kopen wij rechtstreeks aan bij de fabrikant aan mooie prijzen. Hierdoor kan u deze bij ons kopen aan fabrieksprijzen. Interesse? Stuur ons een mailtje om de prijs te vragen. Na aankoop ontvangt u de software onmiddellijk digitaal en voor sommige pakketten per CD.

anti-virus programmaAnti-Virus Programma’s

Laat uw computer niet onbeveiligd! Zelfs al gebruik u deze in beperkte mate, dan heeft u baat bij een eenvoudige bescherming voor ongeveer 20 EURO per jaar. Wenst u een virusscanner te kopen? Zendt ons een mailtje met uw keuze en u ontvangt onmiddellijk de prijs. Na aankoop ontvangt u een certificaat met de download link en de activatie code. Dit certificaat blijft bestaan in onze database en in uw mailbox. Binnen de aangekochte termijn kan u het steeds opnieuw installeren.