Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Zoals velen onder ons weten heeft Windows zich sinds het begin goed ingeburgerd met de personal computer. In vergelijking met Mac is de compatibiliteit, prijs en mogelijkheden van Windows iets beter voor de gebruiker. Helaas heeft Windows een grotere instabiliteit en meer kans op virussen. Een ander frequent probleem bij Windows is onverklaarbare beschadiging van register bestanden, met als symptoom het zwarte scherm tijdens de opstart waar staat: “Windows could not start, file missing or corrupt“.
Als u deze melding ziet is herstelling bijzonder moeilijk en dient u vaak een compleet systeemherstel uit te voeren.

systeemherstel
 

Systeem Herstel


Uit onze ervaring weten we dat er enkele mogelijkheden zijn om een systeemherstel uit te voeren, zonder nieuwe installatie. Hiervan is de uitkomst echter niet zeker (hangt af van het type Windows, OEM Windows versies geven vaak problemen). Jammer genoeg zijn dergelijke herstelling bijzonder tijdrovend met enige kans op mislukking.

Hiervoor raden we onze klanten aan om gebruik te maken van een systeem kloon, die werd genomen

“Systeemherstel via Disk Clone, kan in 1 uur.”

 

Hard Disk Clone

Disk KloonIn de bedrijfswereld wordt een “Kloon” gemaakt van een gezond systeem. Indien door een virus, crash of andere oorzaak het systeem onbruikbaar wordt kan in slechts 15 minuten Windows volledig worden hersteld naar een vroegere werkende situatie. Vandaar de naam: Systeemherstel.

Het doel van deze methode is om onze klanten die een nieuwe computer of besturingssysteem hebben aangekocht, dit als extra optie aan te bieden.


Opties:

Voor desktop / pc gebruikers bieden we een DVD back-up aan of een Interne Flash Card Reader aan. De laatste optie is de duurste maar wel de snelste en makkelijkste in gebruik.

Voor laptop gebruikers kunnen we een DVD back-up maken of wij zorgen voor een Back-up op onze server. Bij een fatale error, kunnen we die dag nog uw computer in orde brengen.

Opgelet:

  • Deze procedure is verschillend van de “Windows System Repair”
  • Aanmaak van Kloon enkel mogelijk bij gezond besturingssysteem