Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Onder hulp verstaan wij het advies bij aankoop, telefonische hulp voor bestaand cliënteel, het aanraden van verbetering  bij onderhouden & herstellingen,…   Zowel voor nieuwe als bestaande klanten houden we van een open communicatie, dit vermijdt onaangename verrassingen of misverstanden waar beide partijen zouden kunnen onder lijden. Dus heeft u twijfels of opmerkingen bij onze diensten…..bespreek het met ons!

 

Ondersteuning & Installaties

Bij aankoop van nieuwe computer onderdelen moet steeds de bijhorende drivers of eventueel aanvullende software geïnstalleerd worden. Wanneer de consument een nieuw Hardware onderdeel koopt, moet deze tevens gemonteerd worden in de behuizing. Echter niet iedereen weet hoe dit op een correcte manier moet gebeuren, voor deze zaken kan enige hulp van Custom IT goed van pas komen.

Enkele van onze diensten:

  • programma’s
  • nieuwe computer
  • drivers
  • (draadloos) netwerk
  • Windows

 

Upgrades

Om te kunnen volgen met de steeds zwaarder wordende computervereisten dient men af en toe te investeren in nieuwe software of hardware. Voor elke toepassing heeft men keuze uit talloze mogelijkheden, vaak van spotgoed tot erg duur. Hoe weet u dan wat het beste is voor u? Niet iedereen heeft de tijd en kennis om het juiste product uit te kiezen. Voor deze personen kunnen wij onze hulp aanbieden.

Een mooi voorbeeld hiervan is de grafische kaart van de computer. De laatste jaren is er op gebied van grafische mogelijkheden een ware revolutie geweest. Jaarlijks kwamen er een tiental nieuwe apparaten op de markt, met steeds hogere specificaties. Hierdoor variëren de prijzen van € 20 tot € 1000. Hieruit kiezen is niet evident als u niet thuis bent in de informaticawereld. En helemaal niet wanneer u ook nog eens rekening moet houden met het type aansluitpoort van het moederbord, de voeding, enz…

Hulp

 

 

 

Voor uw aankopen bent u bij custom I.T. aan het juiste adres. Er wordt volgens uw budget en gebruik een selectie gemaakt van een reeks producten. Hierbij wordt steeds duidelijk advies gegeven om u wat feeling te geven met het product.

custom I.T.