Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

Offerte Software nodig?

Offerte Software

Voor software pakketten kan u beroep doen op custom IT. We kunnen “bijna” aan alle producten geraken. Heeft u nood aan een anti-virus programma? Of software pakketten om uw computer nog nuttiger te maken zoals:

  • Office
  • Besturingssystemen
  • Back-Up
  • DVD-Recording
  • ….

Indien u op zoek bent naar iets maar niet meteen met een productnaam op de proppen kan komen, kan u tevens ook beroep doen op ons advies. We zoeken het uit en indien mogelijk doen we een voorstel.


Offerte Software aanvragen

Klik op de “Offerte knop” om via het contactformulier een prijs aan te vragen voor een software product. De prijzen variëren van dag tot dag en vraagt u dus beter online aan. Onze emails worden dagelijks beantwoord.


Meest Verkochte Software

softwareVaria Software Pakketten

Heeft u een software pakket nodig voor uw computer of laptop? Wij leveren onmiddellijk uw aangekocht software pakket digitaal en/of per CD. De software pakketten die u hieronder vindt, kopen wij rechtstreeks aan bij de fabrikant aan mooie prijzen. Hierdoor kan u deze bij ons kopen aan fabrieksprijzen. Interesse? Stuur ons een mailtje om de prijs te vragen. Na aankoop ontvangt u de software onmiddellijk digitaal en voor sommige pakketten per CD.

anti-virus programmaAnti-Virus Programma’s

Laat uw computer niet onbeveiligd! Zelfs al gebruik u deze in beperkte mate, dan heeft u baat bij een eenvoudige bescherming voor ongeveer 20 EURO per jaar. Wenst u een virusscanner te kopen? Zendt ons een mailtje met uw keuze en u ontvangt onmiddellijk de prijs. Na aankoop ontvangt u een certificaat met de download link en de activatie code. Dit certificaat blijft bestaan in onze database en in uw mailbox. Binnen de aangekochte termijn kan u het steeds opnieuw installeren.