Check onze webshop voor software en hardware. custom IT webshop.

R
resonans-kunstgalerij

Resonans is een kunstgalerij waar u een presentatie van moderne hedendaagse kunstwerken vindt. Zij presenteren in hoofdzaak grafische werken van de kunststroming COBRA.

Zo vindt u bij hen lithografieën, etsen en zeefdrukken van Karel APPEL, Pierre Alechinsky, Corneille, Doucet, Constant, Dotremont e.a. De doorgedreven selectie van de grafische werken geeft garantie op een verantwoorde kwaliteit en authenticiteit met een correcte prijsbepaling.

U kan altijd rekenen op het gepaste deskundige advies.

Ontdek deze klant hier: www.resonans.be
Website Details


Ontwerp :custom IT | Webdesign
Aflevering:Eindejaar 2017
Stijl :Budget Pakket, Gratis WordPress theme – geen designwerk nodig. Gekozen design door de klant, via WordPress assortiment. Doel van deze site is eenvoudig zelf beheren van inhoud en via Google Adwords stock verkopen en expositieruimte verhuren.
Template :Gratis Theme
Modules :SEO pakket, contact form, Adwords Campaign.

Key factor voor deze site was louter een acceptabele website voor een minimaal budget. Klant logt zelf in via een account en staat in voor het beheren van inhoud. Via google Adwords campagne verhuren we een expositieruimte en van ook uitverkoop van kunstwerken bespoedigd worden. Dus geen esthetisch hoogstandje, maar puur functioneel.